Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις η παράταξη Γιαννόπουλου

Ανακοίνωση από την παράταξη “Μαζί για τη Δωρίδα”

Η παράταξη “Μαζί για την Δωρίδα” ανακοινώνει δύο ακόμα υποψηφιότητες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της. Πρόκειται για τους Θεόδωρο Γεωργουσόπουλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Δ. Ενότητας Λιδωρικίου, έναν άνθρωπο άξιο, έντιμο, γνωστό για τη προσφορά του και τον Νικόλαο Βαβάτσικο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Δ. Ενότητας Ευπαλίου, έναν αξιόλογο άνθρωπο με δράση και εμπειρία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Βιογραφικό Σημείωμα Θεόδωρου Γεωργουσόπουλου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Ενότητα Λιδωρικίου

Γεννήθηκα το 1960 και είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Χαρδαλούπα. Έχουμε μια κόρη που σπουδάζει Νηπιαγωγός στην Πάτρα. 

Τέλειωσα το εξατάξιο γυμνάσιο στο Λιδωρίκι.

Εργάζομαι από το 1982, για 3 μήνες ως εποχικός στο Δασαρχείο Λιδωρικίου και έκτοτε προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε θέση υπευθύνου στο κτηνιατρείο Λιδωρικίου.

Η αγάπη για τον τόπο μου και οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας με οδήγησαν να συνταθώ στο πλευρό του Δ. Γιαννόπουλου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο. Συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο που αγαπάμε!

Βιογραφικό Σημείωμα Νικόλαου Βαβάτσικου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Ενότητα Ευπαλίου

Γεννήθηκα το 1962 στον Μαραθιά Φωκίδας. Πατέρας μου ο Δημήτριος Βαβάτσικος (Ρέντζος) και μητέρα μου η Αθανασία το γένος Αθανασοπούλου. Είμαι παντρεμένος με την Ευγενία ΣΑΡΑΜΠΑΛΟΥ, καταγόμενη από Ποτιδάνεια Φωκίδας. 

Έχουμε δύο παιδιά το Δημήτρη, Ναυπηγό Μηχανολόγο Μηχανικό απόφοιτο του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τον Παναγιώτη  που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία!

Τελείωσα το λύκειο Ευπαλίου το 1980, και εργάστηκα δέκα χρόνια στην Αθήνα, στον ιδιωτικό τομέα. Το 1990 κατατάχτηκα στην Ελληνική Αστυνομία υπηρετώντας 20 έτη στο Λιδωρίκι, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. 

Εκλέχθηκα πρόεδρος της κοινότητας Μαραθιά δύο θητείες! 

Αποδέχτηκα την πρόταση να συστρατευτώ με τον κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο τον οποίο  και ευχαριστώ για την προτίμηση του, δίνοντας υπόσχεση να δουλέψουμε μαζί για την αναβάθμιση της Δωρίδας!

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο