Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Κάλεσμα Δ. Δελφών για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει Πάσχα

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών δηλώνει παρών σε μία ακόμα εορταστική περίοδο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με στόχο τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα κάθε σπίτι να είναι γεμάτο χαμόγελα. Στην προσπάθεια αυτή καλούνται επιχειρήσεις, σύλλογοι, σχολεία και πολίτες να συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. 

Πιο συγκεκριμένα, έως τη Μεγάλη Δευτέρα 27 Απριλίου 2023 θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του ΚΑΠΗ Άμφισσας (Επισκόπου Φιλοθέου) από τις 9:00 έως τις 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής είδη: Λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, καφές, γάλα, αλεύρι, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκοτοειδη, μέλι, αλάτι κ.α. καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά. 

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, μαζί με όσα υπάρχουν ήδη, θα διανεμηθούν ακολούθως σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, απευθύνει κάλεσμα προσφοράς σε επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολεία και πολίτες, εκφράζοντας την πεποίθηση πως, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν έτσι και τώρα, η έκφραση αλληλεγγύης θα είναι έμπρακτη. «Ο Δήμος Δελφών έχει πλέον καθιερώσει τη διανομή προϊόντων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όχι μόνο στις εορταστικές περιόδους αλλά σε όλη τη διάρκεια του έτους κι αυτό οφείλεται στη συνεισφορά όλων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά», σημειώνει σε δήλωσή του ενόψει της νέας δράσης αλληλεγγύης, καταλήγοντας: «Η κοινωνική πολιτική ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου μας». 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *