Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024

Έμεινε στο “Χ” ο Φωκικός με Ύπατο (1-1)

Χωρίς νικητή τελείωσε ο αγώνας του Φωκικού με τον ΑΟ Υπάτου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα, καθώς το δημοτικό στάδιο Άμφισσας είναι κλειστό λόγω σποράς του χλοοτάπητα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

 Το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του ματς ήταν μοιρασμένο, όμως στη συνέχεια ο Φωκικός ανέβηκε στο τερέν και απείλησε για πρώτη φορά στο 30 όταν πρόλαβαν οι αμυντικοί των Βοιωτών τον Κορέτα πριν βρεθεί τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Στοο 40 όμως ο Αντωνίου με υπέροχο σουτ στο “Γ” της αντίπαλης εστίας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θωμά Αναγνωστόπουλου.

Στην επανάληψη και πάλι το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 67 με κεφαλιά του Καράι. 

Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός για το συγκρότημα της Άμφισσας, αν σκεφθεί κανείς ότι ο ΑΟ Υπάτου είναι ίσως η πιο πλήρης ομάδα του ομίλου και σίγουρα εκείνη με το υψηλότερο μπάτζετ.

Απέναντι στην ομάδα του κόουτς Παναγιώτη Τζαναβάρα ο Φωκικός έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι έχει όλες τις προδιαγραφές σε αγωνιστικό επίπεδο για μια επιτυχημένη χρονιά. Πλήγμα οπωσδήποοτε η απουσία και σήμερα του Λαμπρόπουλου από το κέντρο της άμυνας, κάτι που φάνηκε και στην επίτευξη του τέρματος των φιλοξενουμένων.

Φωκικός (Θ. Αναγνωστόπουλος): Καπετάνος, Αργυρίου, Ζιώγας, Αντωνόπουλος, Μίχος, Κωστακιώτης, Αντωνίου (92 Κοκμοτός), Βιγιαφάνες (86 Μπίτσα), Κορέτας, Μπουγιώτας (80 Αλολάρι), Πολίτης

Ο Αμβρυσσέας δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. Η ομάδα του Γιάννη Λύτρα ηττήθηκε στο Δίστομο με 2-3 από τη Νέα Αρτάκη των Ζαχαρόπουλου, Μεγάλου και Δήμου. Οι Ευβοείς προηγήθηκαν δύο φορές (0-1 και 1-2), για να ισοφαριστούν ισάριθμες φορές από τους Βοιωτούς. Όμως το 3ο τέρμα της Αρτάκης στο 84 έμεινε αναπάντητο χσρίζοντας στουςς φιλοξενουμένους μια πολύτιμη νίκη.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που έκανε νέο εμφατικό διπλό, αυτή τη φορά μέσα στο Μαρτίνο επί του Οπούντιου με 0-3. 

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Φωκικός – ΑΟ Υπάτου  1-1

Ηρακλής Ψαχνών – ΑΠΟ Αταλάντη 2-1

Θησέας Αγριάς – Δημήτρα Ευξεινούπολης 2-2

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΟ Νέας Αρτάκης 2-3

Οπούντιος Μαρτίνου – Διαγόρας Στεφανοβικείου 0-3

Ρεπό: ΓΣ Αλμυρού

Στην κορυφή βρίσκεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που έκανε νέο εμφατικό διπλό, αυτή τη φορά μέσα στο Μαρτίνο επί του Οπούντιου με 0-3. 

Η βαθμολογία

Διαγόρας Στεφανοβικείου       9

Φωκικός                                       7

Αμβρυσσέας Διστόμου             6

ΑΟ Υπάτου                                  5

Νέα Αρτάκη                               4

Ηρακλής Ψαχνών*                   3

Οπούντιος Μαρτίνου               3

Δήμητρα Ευξεινούπολης         2

Θησέας Αγριάς                          2

Αταλάντη*                                 0

ΓΣ Αλμυρού                               0

*Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεκόρ τους

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός

ΑΟ Υπάτου-Θησέας Αγριάς

Δήμητρα Ευξεινούπολης-Αμβρυσσέας Διστόμου

Διαγόρας Στεφαν.-Νέα Αρτάκη

Αταλάντη-Αλμυρός

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο