Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

“Το νοσοκομείο υποβαθμίζεται σε ΚΥ Αστικού Τύπου”!

Ανακοίνωση από το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Άμφισσας

Δύο μήνες που ισχύει το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ενός 5% των υγειονομικών και τα νοσοκομεία της χώρας στενάζουν κλείνοντας τμήματα σκόμη και ΜΕΘ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ποεδήν.

Οι χθεσινοί ήρωες τιμωρούνται ως ανεύθυνοι!!! Δύο μήνες που έφτασαν για να αποδείξουν σε όλους ότι εμβολιασμένοι και μή, είμαστε στην ίδια μοίρα όσον αφορά το γεγονός της νόσησης και της μετάδοσης!!

Δυο μήνες που ο διαχωρισμός  ανάμεσα σε συναδέλφους εμβολιασμένους και μη δεν έχει τέλος, αφού συνάδελφοι που εξαιρέθηκαν του εμβολιασμού τους απο τις  επιτροπές λοιμώξεων εργάζονται με δύο rapid την εβδομάδα.

Και εδώ προκύπτει το προφανές ερώτημα; Οι συνάδελφοι αυτοί, δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν και να μεταδώσουν; Γιατί με την ίδια λογική δεν μπορούν να εργασθούν και λιγοστοί μη εμβολιασμένοι συνάδελφοι; Και εμείς εδώ τα γνωστά!!!

Δύο μήνες και εμείς χωρίς καθημερινή εφημεριακή κάλυψη αναισθησιολόγου, καρδιολόγου και προσφάτως και νεφρολόγου, αφού μετά την παραίτηση τη , παραμένει απλώς επιστημονικά υπεύθυνη εως ότου αντικατασταθεί!!

Αν αντικατασταθεί!! Διότι θέλετε και άλλη υποβάθμιση;;; Υπάρχει δυστυχώς!!!

Χωρίς διοίκηση το ΓΝ Άμφισσας, μάλλον συνδιοίκηση με το ΓΝ Λειβαδιάς, άρα και συνλειτουργία;;; Πόσο καχύποπτοι μπορεί να είμαστε!!! Εσείς κύριοι, βουλετή,  δήμαρχε, αντιπεριφεριάρχη όλα καλά;

Έτοιμοι οι δρόμοι για να προλαβαίνουμε να φτάσουμε Λαμία ή Λιβαδειά;;

Δευσμεύτηκε πριν δύο μήνες η κυβέρνηση  ΝΔ και προσωπικά ο βουλευτής Φωκίδας σε επίσκεψη του σωματείου ότι το νοσοκομείο θα λειτουργήσει με ασφάλεια , ακόμη και μετά τις αναστολές!!! Εσείς οι πολίτες της Φωκίδας  κοιμάστε ήσυχοι και ασφαλείς;;;

Βλέπετε σας έπεισαν και σας ότι μια χούφτα ανεύθυνων υγειονομικών που δεν έκαναν το εμβόλιο φταίει για την υποβάθμιση του νοσοκομείου δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε ΚΥ αστικού τύπου!!!

Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!!!

Ρητορικά βέβαια τα ερωτήματα απάντηση δεν θα πάρουμε, δεν πήραμε ποτέ επι της ουσίας και με καμιά κυβέρνηση. Και αρνητές του εμβολίου όχι δεν είμαστε, αφού είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι!! Απλώς είμαστε και αυτοί που έχουν τον πιο δύσκολο ρόλο σε αυτό το θίασο!!

Να πρέπει να λέμε με όποιο τίμημα, την αλήθεια, όσο και αν πονάει ή ξεβολεύει κάποιους!!

Και η αλήθεια είναι για το νοσοκομείο της Άμφισσας, εξαιτίας της αδιαφορίας των πολιτικών που κατα καιρούς την υπηρετούν,  υπάρχει πλήρης απαξίωση για μια ακόμη φορά!!!

Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι υπάρχουν εγκρίσεις για μεγάλα έργα είναι η αλήθεια, αλλά όχι άμεση έγκριση για την αλλαγή του οργανισμού;;Για την υγεία όλα στο ΘΑ!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας, εμείς τα έχουμε βγάλει απο καιρό!!!!

4 Σχόλια

  • ΑΚ45

    Άμεση ιδιωτικοποίηση, απόλυση όλων σας χωρίς αποζημίωση και όλα θα πάνε καλά και φθηνά

  • ΑΒΓ.....

    Είστε τραγικοί .Δεν έχετε επίγνωση του καθήκοντος , λέτε επικίνδυνες ανακρίβειες και μάλιστα σε κακά Ελληνικά .

  • ΝΤΟΠΙΟΣ

    ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΣΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΙΝΗΣΗ

  • Εγώ

    Οι ανεμβολίαστοι "υγειονομικοί" ας εμβολιασθούν. Αφήστε τον κακό συνδικαλισμό στην άκρη. Έλεος, εργάσεσθε στον τομέα της υγείας και δυσπιστείτε έναντι της επιστήμης.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο